Waarom Advies van Joost?
Joost

Ik ben lang bezig geweest met het bedenken van de juiste naam voor mijn onderneming.

Ik verzandde uiteindelijk toch in geijkte namen, als: Bosman Advies, Bosman Financieel Advies of Bosman & Advies Met die gedachten, zakelijk wellicht goed gekozen maar uiteindelijk met weinig gevoel want dit was weer een naam als zovele…
Op een avond was er een vriendin van ons op bezoek en we zaten gezellig in de tuin te praten. Zij vertelde dat haar vader van plan was zijn woning te verkopen maar wist niet welke stappen hij moest ondernemen.

Waarom vraag je geen ‘’advies van Joost” had ze hem gezegd!

En zo geschiedde het want op dat moment begon ik te glimlachen, ik had namelijk niet alleen te maken met een potentiële klant, maar wist ook dat de naam voor mijn bedrijf was geboren…

De zekerheden van Advies van Joost
 • Flexibel: bezoeken onze klanten thuis en op locatie
 • Gemak: bezoeken onze klanten in de avonduren
 • Betrokken: je hebt één aanspreekpunt gedurende het adviestraject
 • Bereikbaarheid: ook bereikbaar buiten kantoortijden; via Whatsapp, mobiel of per mail
 • Ontlasten: onderhouden het contact met alle betrokken partijen; makelaar, geldverstrekker, notaris, etc.
 • Onafhankelijk: kunnen altijd de laagste rente aanbieden met de beste voorwaarden
 • Kosten: hanteren een scherpe adviesfee omdat wij de kosten laag kunnen houden
Mijn werkwijze 
 • Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek kijk ik naar jouw persoonlijke situatie. Dat kan bij jou thuis of bij ons op kantoor. Welke mogelijkheden zijn er voor een hypotheek? En welke impact heeft dit op jouw financiële plaatje? Natuurlijk kun jij al je vragen stellen die je hebt over jouw hypotheek, je financiën en wensen voor de toekomst.
 • Na het opstellen en ondertekenen van de opdracht tot dienstverlening, begeleid ik je persoonlijk tijdens het advies- en bemiddelingstraject. Daarnaast vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Denk hierbij aan; het controleren van de koopovereenkomst, het uitzetten van de taxatie(s) en onderhoud ik de contacten met de makelaar, notaris en geldverstrekker.
 • Ik sta voor een goed en helder advies. Welke financiële oplossing past bij je? Op basis van je wensen kiezen wij de geldverstrekker die het beste bij jouw situatie past. Altijd op basis van de scherpste rente in combinatie met de beste voorwaarden. Uiteraard kijken we ook samen naar de verzekeringen, denk hierbij aan; een woonlasten-, overlijdensrisico en de bijbehorende (schade)verzekeringen.
 • Het af- of oversluiten van de hypotheek betekent niet het einde van mijn dienstverlening. Ik sta ook daarna telefonisch, per mail of app voor je klaar. Ook als er iets verandert in jouw situatie. Denk bijvoorbeeld aan een andere baan, een scheiding of overlijden. Klop dan ook bij mij aan, ik denk graag met je mee.

Stuur een mail naar
info@adviesvanjoost.nl

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Ons doel is om financiële zaken voor relaties elke dag gemakkelijker en mooier te maken. Dit doen we elke dag stap voor stap met veel plezier door pro-actief te zijn en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. We bieden een kwalitatief hoogwaardig advies en proberen daarbij de financiële drempel voor de klant altijd zo laag mogelijk te houden. 

© Copyrights 2022

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.30

Volg ons op social media